Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
03-05-2011 00:24 #2843 SP
Senior Member

Originally Posted by
Laurentiu
Trebuie sa intelegi ca toti au dreptul la opine pe acest forum si nu am nici o vendeta cu tine. Daca crezi ca suntem vre-un forum comunist atunci te inseli. Pur si simplu ti-am mai spus sa nu critici filme bune dupa felul cum le-ai vazut tu - nici macar 3D / HD / DVDRIP / XVID / R5 ci doar TS sau Cam

Este normal sa te dezamageasca anumite chestii chiar daca nu iti dai seama de ce te dezamagesc. Cum zici si Razvan este 10 lei biletul la un film deci nu cred ca se pune problema la bani sa te duci macar o data pe luna la un cinematograf. Nu zic ca vad toate filmele la cinema ca as fi un ipocrit, dar macar ce postez aici si-mi dau cu parerea si recomand si este nou vad la un cinema.
ce film bun am criticat eu!? THOR mi-a placut enorm... doar atat ca o scena mi s-a parut putin ciudata... si sa nu iţi dai seama ce te dezamăgeşte la un film �nseamnă ca eşti idiot sau prost lemn...
3D eu nu suport deci nu ma duc la filme in 3D ci prefer prefer variantele normale
HD nu prea ma omor dar nici nu refuz daca mi se ofera
DVDrip dacă găsesc e bine, daca XVID la fel ca si R5 si daca gasesc TS si pot sa �l savurez pentru mine este super ok... nu prea am răbdare sa apara la cinema pentru ca durează... atunci c�nd am chef sa-l vad �l vad şi gata... nu aştept pana apare la cinema... apoi vine partea a doua de ce nu prea vad filmele la cinema: este faptul ca imi este greu sa-mi găsesc pe careva (tovarăşi, iubită, foste gagici... am persoane �n anturaj care sunt leneşe...) sa merg la el ca singur nu ma duc nici bătut... nu era un film care EU l-as fi văzut la cinema pentru ca gusturile mele sunt foarte nu siu ciudate rau... sunt foarte outlandish cand e vorba de filme...! mi-a plăcut enorm si cu asta basta...şi trec la următorul
Filme la care CHIAR as merge la cinema ar fi in luna mai: Priest: Răzbunătorul/13 mai şi Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/20 mai şi dacă ar fi sa aleg unul dintre ele cred ca mai mult as merge pe Pirati... dec�t pe Priest...
dar naiba nu ştiu de ce ma cert cu voi... voi dacă vreţi sa mergeţi la el la cinema! duceţi-va... eu l-am văzut acasă pentru ca nu am mai avut răbdare!
stima si respect... si pe bune... chill!