Il mai joaca cineva ? eu sunt level 20, nu am mai avut bug-ul cu banii. Pt cei care patesc asta le recomand urmatorul "leac" care a mers la mine. Dupa fiecare level-up, va rog sa schimbati de la options tipul de damage. Visual Only, Full sau Off. important sa nu fie consecutiv intre doua level-uri acelasi. Un alt lucru sa nu iesiti imediat din cursa cand faceti level-up. Nu apasati X disperati etc, lasati putin PS3-ul sa gandeasca. O sa va primit banii. Un alt lucru, nu am facut 2 level up consecutive in aceeasi sesiune de joc. Da-ti quit si reintrati in joc.(greu la inceput pt ca sunt distante mici intre ele, dar apoi e mai usor. 20 000xp nu e asa usor de facut.)

Cat despre masini, am cam toate categoriile, cu mentiuni speciale la GT3 pt Alpina - super controlabila, Gt1 - Maserati MC12- la fel.

Masina preferata e o Lancia Delta Integrale cu spec Works, A 1609 - cu care fac orice misca, mai greu pe circuite drepte, prinde doar 235 km/h. In rest e o racheta.

Ultimul patch a rezolvat problemele de lag la directie care era de fapt un deadzone hidden, pierderea FFB in curbe (acum e progresiva, nu mai e acelasi efect). Un joc pe care il butonez cu foarte mare placere. Se poate conduce acum cu aceeasi precizie ca GT5 daca si masina e buna.