MonkY, pentru ca au jocuri cat se poate de shalow si nu depun nici cel mai mic efort sa le imbunatateasca sa sa faca ceva interesant. Spre deosebire de alti developeri(Chair sau Remedy) care isi sustin produsul cu update-uri si le aduc constant imbunatatiri si continut nou, Gameloft lanseaza un produs si merg mai departe la urmatorul sequel. Am impresia ca la baza jocurilor Gameloft sta crezul "cloneaza cele mai populare jocuri de pe alte platforme fara prea mult efort pentu ca oricum nu au concurenta pe platformele vizate".
Am jucat primul Dungeon Hunter si mi-a placut, dar avea minusurile sale care speram sa fie rezolvate in DH2. Well, n-au facut asta. Ba mai au adus un minus in plus, cel putin pentru mine, si anume au scos minimap-ul si au introdus o harta in meniu care e groaznica. MA indoiesc ca sunt singurul jucator deranjat de lipsa unui feature care e cat se poate de banal si exista deja in prequel. Nu si-au batut capul sa scoata un update pentru asta, nu, presupun ca imbunatatirile, daca vin, vin in jocul urmator. Valabil pentru toate jocurile lor, daca vrei imbunatatiri, pregateste-ti banii pentru ca acestea vor veni sub forma de sequel si in nici un caz sub forma unor update-uri pentru un produs de pe urma caruia ei si-au scos banii si nu mai au nici un interes sa-l sustina.
But my rant is useless, atata timp cat nu au concurenta (c'mon Torchlight for iPad! >.<) si lumea le cumpara produsele, nu se vor obosii sa-si imbunatateasca produsele/serviciile.