Vorba lui Badea...poate Obama,pardon Osama era mort de ani buni din cauze naturale..
personal nu cred o iota din ce zic americanii...in spatele "dimocrăsi" se ascund o multime de interese
Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
scuze de off-topic. vai conspiratia asta... de ce vorbesti doar ca sa te afli in treaba si sa pari interesant? mai documenteaza-te putin despre HIV si de ce nu se poate sau e aproape imposibil sa creezi un vaccin. app exista o tentativa de vaccin, care administrat la cel mult 24/48 de ore (nu stiu sigur) de la un posibil contact cu virusul, ai sanse foarte mari sa scapi de el.
ok..e o porcarie...nu exista..toate lumea vrea sa faca bine la toata lumea...crede in continuare asta ...tu cum te-ai documentat..ai dat un search pe google...felicitari inca o data..
in al doilea rand..gandeste-te cat de repede ar creste populatia daca s-ar gasi leac pentru HIV (si cat de repede s-ar epuiza resursele)..dar tot ce zboara se mananca nu-i asa ?americanii vor doar "dimocrăsi" si pace in lume,etc.

P.S.Nu-ti poti da seama in 24/48 H de infectia cu HIV...din cate stiu eu virusul are o perioada destul de lunga de incubatie-de la cateva luni la cativa zeci de ani(de la un medic stiu informatia asta)..in al doilea rand de cand faci analizele si pana iti vine rezultatul...s-ar putea sa treaca cele 48 H..

Quote Originally Posted by Donely View Post
Au luat probe de ADN, s-a confirmat ca este el. Oficial asta... NU amesteca ce s-a intamplat in al doile razboi mondial cu bombele atomice date la japonezi. Nu uita ca erau aliati cu nemtii si nu capitulau de loc. Asa ca americanii au recurs la bomba atomica, Japonia a capitulat si razboiul s-a terminat cu multe luni mai repede.
probabil(mai mult ca sigur) mai erau si alte solutii(dar in fond ce stiu eu ?-cel mai bine stie Cel de Sus).....nu sa omoare 200.000 de oameni si sa nenoroceasca alte sute de mii..dar dupa fapta si rasplata...prima transa a venit cu 9/11
P.S.Daca au confirmat OFICIAL..m-am linistit..e clar ca americanii spun adevarul !
Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
da man am folosit google-ul . mi-a zis un profesor de la facultate la un LP, dar in fine, tu stii mai bine ca doamnul doctor probabil .
ti-as raspunde cu un citat din Stanica Ratiu(Enigma Otiliei-G.Calinescu) dar s-ar considera atac la persoana..