[QUOTE=darkpaul13;613254ok..e o porcarie...nu exista..toate lumea vrea sa faca bine la toata lumea...crede in continuare asta ...tu cum te-ai documentat..ai dat un search pe google...felicitari inca o data..
in al doilea rand..gandeste-te cat de repede ar creste populatia daca s-ar gasi leac pentru HIV (si cat de repede s-ar epuiza resursele)..dar tot ce zboara se mananca nu-i asa ?americanii vor doar "dimocrăsi" si pace in lume,etc.

P.S.Nu-ti poti da seama in 24/48 H de infectia cu HIV...din cate stiu eu virusul are o perioada destul de lunga de incubatie-de la cateva luni la cativa zeci de ani(de la un medic stiu informatia asta)..in al doilea rand de cand faci analizele si pana iti vine rezultatul...s-ar putea sa treaca cele 48 H..

probabil(mai mult ca sigur) mai erau si alte solutii(dar in fond ce stiu eu ?-cel mai bine stie Cel de Sus).....nu sa omoare 200.000 de oameni si sa nenoroceasca alte sute de mii..dar dupa fapta si rasplata...prima transa a venit cu 9/11
P.S.Daca au confirmat OFICIAL..m-am linistit..e clar ca americanii spun adevarul ![/QUOTE]

In primul rand ma intreb cum s-a ajuns de la Osama la HIV. Poate era infectat? Poate nu. Interesant.

Dar revenind la ceva mai normal, da, exista teoria conspiratiei, cum ca HIV este o boala fabricata si ca de la inceput a existat remediul pentru ea. Dar nu toti oamenii cred in asta si nu e datoria nimanui sa ii faca sa creada. Adevarul este relativ pentru fiecare in parte. Andrew doar ti-a spus varianta oficiala, medicala. Nici nu te-a obligat sa il crezi nici macar nu ti-a spus daca el crede ca exista un remediu pentru HIV sau nu. Doar a oferit versiunea din interior. Ca este student la medicina.

Cat despre Osama... odihneasca-se in pace in memoria colectiva. Eu, cel putin, am viata mea de care imi fac griji, un "terorist" in plus sau in minus nu ma ajuta.