Quote Originally Posted by shrekulpompi View Post
Salutare, vin si eu cu un set de intrebari:
1) Am un PC cu procesor Dual Core 2,3 Mhz , 4GB DDR , ATI HD5800 si as vrea sa stiu daca pot rula cu Tversity prin XBOX filme la 720 sau la 1080.
2) De ce imi sta procesorul la 90% cand rulez un film normal ( avi de ex) prin aceeasi metoda? Am CCCP la codecuri
3) Cand rulez un film prin Tversity mai conteaza ce suporta sau nu Xbox-ul sau conteaza doar codecurile de pe PC
4) Conexiunea la internet poate afecta streamingul?
Multumesc

---------- Post added 04-05-2011 at 04:06 PM ----------

Ca sa rezolv problema definitiv: Daca leg direct PC-ul cu TV-ul prin HDMI o sa mi se incarce procesor si mai tare sau la fel ca si cum as rul aprin Xbox. Daca nu este nicio diferenta o sa fac asa pt ca m-am saturat banu merge subtitrarea, ba nu merge formatul , ba ingheata imaginea cand fac streaming, etc
Multumesc
Eu te sfatuiesc sa iti iei un cablu DVI-HDMI sau HDMI simplu, in functie de ce iesire ai la placa video, si sa il legi direct la LCD. Nu te mai complica cu stream-ul prin Xbox. Iti pui pachetul de codecuri k-lite si iti rulezi toate filmele prin windows media player cu tot cu subtitrare pe al doilea ecran, care ar trebui sa fie TV-ul. It's simple as that!