Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
05-05-2011 02:30 #10154 SP
Senior Member

Originally Posted by
shrekulpompi
Salutare, vin si eu cu un set de intrebari:
1) Am un PC cu procesor Dual Core 2,3 Mhz , 4GB DDR , ATI HD5800 si as vrea sa stiu daca pot rula cu Tversity prin XBOX filme la 720 sau la 1080.
2) De ce imi sta procesorul la 90% cand rulez un film normal ( avi de ex) prin aceeasi metoda? Am CCCP la codecuri
3) Cand rulez un film prin Tversity mai conteaza ce suporta sau nu Xbox-ul sau conteaza doar codecurile de pe PC
4) Conexiunea la internet poate afecta streamingul?
Multumesc
---------- Post added 04-05-2011 at 04:06 PM ----------
Ca sa rezolv problema definitiv: Daca leg direct PC-ul cu TV-ul prin HDMI o sa mi se incarce procesor si mai tare sau la fel ca si cum as rul aprin Xbox. Daca nu este nicio diferenta o sa fac asa pt ca m-am saturat banu merge subtitrarea, ba nu merge formatul , ba ingheata imaginea cand fac streaming, etc
Multumesc
Eu te sfatuiesc sa iti iei un cablu DVI-HDMI sau HDMI simplu, in functie de ce iesire ai la placa video, si sa il legi direct la LCD. Nu te mai complica cu stream-ul prin Xbox. Iti pui pachetul de codecuri k-lite si iti rulezi toate filmele prin windows media player cu tot cu subtitrare pe al doilea ecran, care ar trebui sa fie TV-ul. It's simple as that!