Single post: Clubul PlayStation 3
-
05-05-2011 09:03 #13055 SP
Member
Va amagiti degeaba cu routerele scumpe, consumatorul casnic nu are nevoie de routere profesionale( care fac cat 3 console, pretul minim, nu 470 de ron). Cumaparati un router fiabil, stabil, care partajeaza banda ( QoS), care nu limiteaza viteza de download ( degeaba ai tu garantat 5 mbps daca routerul tau limiteaza la 2-3 mbps, majoritatea o fac). Din propria experienta va pot spune ca dupa numeroase routere ( in decursul a 13 ani am folosi o gramada de marci si modele), cel care m-a multumit si in opinia mea are un "comportament" satisfacator este D-link, cam orice model ( depinde de buzunar). Nu limiteaza viteza de download, are optiune de partajare, nu necesita reset la greu ( 2 in decurs de 7 luni. practic am uitat de el), suporta soft tert, stie clasa N pe fara fir.
Pe langa fiabilitate , un router necesita si o setare buna, in functie de nevoile fiecaruia.In opinia mea, daca nu ai ghinionul sa achizitionezi un D-link cu defect de fabricatie si nu l-ai setat gresit, iti faci treaba f bine cu el. Recomand Dir 615 si Dir 655 dar si Dir 600 e bun pt o consola si un calculator pe fir sau fara fir dar cu placa de retea ce stie N. Multa bafta