Da, pana acum doar am citit, nu am postat nimic.Ma bucur ca ati reusit sa ma faceti sa trec mai usor peste lipsa jucatului on line, va multumesc tuturor. Referitor la ce a postat mark mai sus, sa-i ia mutunache pe toti frustratii ce se denumesc hackeri si sa-i puna la munca silnica, asta e o urare de bine ce-mi vine acum in minte. Referitor la controlul asupra unor servere, serverele sony sunt inchise si refacute in acest moment( presupun) cu alte nivele de securitate, atata timp cat serverele sunt OFF LINE nu are nimeni control asupra lor in afara celui ce lucreaza la ele, pt a avea acces la servere trebuie sa ca ele sa fie intr-o retea activa, deocamdata nu sunt. Internetul, tot internetul este o mare retea formata din n alte retele interconectate . E absurd si fara logica sa afirmi ca ai controlul asupra unui televizor ce e scos din priza si cablul tv atarna afara din mufa.

Daca eu, care din peste 20 de jocuri nu am terminat acel story off line (single player) decat la MK, si asta fortat de imprejurari, si nu cumpar jocuri ce nu au si online play, am avut rabdare si incerc sa am in continuare, poate toata lumea, in opinia mea.

Asteptam si sper sa ne vedem on line pt ca indiferent de situatie trebuie sa recunosc ca imi e dor de voi, chiar daca nu va cunosc decat dupa voce sau nick. Multa bafta.