Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Va salut. Din cauza faptului ca fumez ca turcu', ma simt din ce in ce mai rau si nici n-am chef sa ma las de fumat cu una cu doua, am luat hotararea sa-mi cumpar o tigara electronica. Sapand pe net am dat peste topicul vostru, topic pe care l-am citit pe nerasuflate.
Inainte sa dau de voi, ma rugam la Dumnezeu sa gasesc niste fumatori inraiti de la care sa pot obtine cateva informatii concrete despre aceasta tigara. Si asta din cauza faptului ca pe net nu gasesti decat reclama. Eu voiam sa stiu cat de aproape este tigara electronica de cea traditionala, astfel incat sa-mi dau seama daca pot sau nu renunta la portia zilnica de otrava.
Va spun sincer, dupa ce-am citit acest topic, a rasarit soarele pe strada mea.
Acum ce rugaminte as avea la voi. Am vazut ca ati pomenit de o persoana din Crangasi care se ocupa cu livrarea de tigari electronice si accesorii pentru ele. V-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum pot lua legatura cu aceasta persoana.
Ideea este ca nu prea mai am rabdare, tusesc dimineata pana ma invinetesc, fac ca toti dracii. Vreau sa-mi procur o astfel de tigara cat mai repede.
Ar mai fi o varianta. Am vazut ca se gasesc in benzinariile OMV. Astfel as putea sa-mi cumpar pe loc o tigara. Numai ca nu stiu, sunt bune? Cand am vazut tigarile in benzinarie, n-am stiut ca se pot reincarca cartusele. Deci nu i-am intrebat daca au si lichid. Cum nu stiu nici daca au atomizoare sau baterii de rezerva.
Off cat de mult m-as bucura sa scap de otrava asta blestemata...
Scuze pentru lungimea postului.