Eu cred ca anuntarea lui Wii 2 au pus apele in miscare.

Se pare ca Electronic Arts beneficiaza deja de noile tehnologii ale viitoarei console iar acestia le studiaza pt a se familiariza mai bine cu ele.

Se intreaba multi daca e cazul sa apara noua generatie de console. Pai eu stiu, traim de ceva vreme in era lui 1080p iar actualele console gafaie in anumite momente si la 720p. Fiecare sa traga concluzia...

Pentru mine anuntarea unei noi console Xbox ar fi socanta avand in vedere ca nu a reusit sa 'transpire' mai nimic despre asa ceva. Zvonurile de 2 lei nu ma impresioneaza. As acorda un mare plus pt. discretie.

Sunt foarte multe aspecte care se pot lua in calcul. Daca Wii 2 se si lanseaza anul asta nu numai se anunta atunci Microsoft si Sony vor avea o problema. Toate jocurile multiplatform vor veni si pe Wii 2, numai ca la o calitate net superioara din punct de vedere grafic, + alte ghidusii care mai mult ca sigur va fi dotata Wii 2. Ori tu Microsoft ce faci atunci, lansezi noua consola in 2014?!?!

Mai e un aspect deloc de neglijat, PRETUL lui Wii 2 !!! Se preconizeaza ca va fi intre 300-400$.
De amorul artei lasati-ma sa cred ca va fi 300$. Pai in cazul asta celelate console (X360, PS3) isi vor declara obstescul sfarsit vizavi de interesul gamerilor pe segmentul multiplatform.
Sa nu uitam ca in aceasta ecuatie va juca un rol si PC-ul ca platforma de gaming !!!

Mizez pe faptul ca Microsoft nu vrea sa lase Nintendo sa culeaga laurii victoriei la E3.
In luna martie Microsoft listase deja diverse slujbe ca "inginer de verificari hardware" sau "grafician VSLI", posturi care anuntau intr-o oarecare masura aparitia unei noi console.
Care va sa zica nu e de domeniul SF-ului anuntarea unui nou Xbox.

Am invatat in timp faptul ca industria consolelor are un ciclu de “refresh” de aprox 6 ani. Asadar, progresul este pe cale sa se intample.

---------- Post added 09-05-2011 at 09:13 PM ----------

Am uitat sa-mi arat incantarea daca se anunta un nou Xbox.
Motivul e simplu, Sony va răspunde cu un nou PlayStation, platforma mea de suflet...cu tot cu PSN cazut.