Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
10-05-2011 18:42 #4158 SP
Junior Member
Salut,
In randurile de mai jos voi face o prezentare completa a celor de la Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts, tinand cont de experienta de inceput pe care o am in calitate de client. Pana in acest moment am comandat de sase ori marfa de la ei.
1. Inscrierea pe site
-puteti sa comndati si fara sa va inscrieti pe site insa daca va veti inscrie beneficiati automat de puncte , pe care le puteti folosi pentru a obtine discount-uri sau puteti sa le schimbati in cadouri.
Puteti obtine de la inceput aceste puncte(50), insa trebuie sa va inscrieti prin sistemul “Referral Program”. Celor inscrisi pe site li se mai acorda un discount pentru volum de marfa achizitionata.
2. Comanda
- in momentul in care ajungeti pe pagina unui produs , sunteti informati de greutatea,de transport, a acestuia , lucru care va ajuta sa va gestionati costurile transportului, precum si discount-ul de volum . Puteti obtine acest discount daca veti comanda mai multe produse diferite de acesi tip( de exemplu atomizoare 510, eGo, tank).
3. Plata
- eu, personal, am utilizat doar Paypal, foarte rapid si convenabil
4. Transportul
- dupa efectuarea platii lucrurile merg de la sine . Vi se va transmite un numar de urmarire a comenzii, pe care puteti sa-l utilizati pe acest site 欢迎使用国际普邮跟踪查询--用户� �询
astfel stiind exact traseul coletului. Dupa intrare in tara puteti folosii site-ul postii romane Track & trace - Posta Romana . In cazul meu nicio comanda nu a stat in posta romana mai mult de 4 ore.
Durata maxima a unei comenzi este 14 zile , a fost o exceptie( am dat o comanda in timpul unei sarbatori) , in schimb durata medie este de zece zile.
5. Vama
- coletul este dintr-o tara non EU deci trebuie sa i se faca vama. Cei de la Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts pot sa treaca coletul drept cadou, deci valoare pentru asigurare de 9 $. Puteti sa le comunicati ca nu vreti sa apara numele lor(ca magazin) in colet , sa treaca doar inventarul produselor, sau sa nu puna nimic scris in pachet. In fine , la vama fiecare se descurca cum poate…
Pot sa va mai spun ca de cateva ori m-am razgandit la culorile produselor pe care le-am comandat si le-am transmis pe mail inainte de a trimite coletul si au rezolvat.
Produsele pe care le prefer sunt Joye eGo , eGo-T , Dekang dar nu in ultimul rand lichidele HG, brand-ul lor propriu, care au o aroma foarte puternica . Acestea se pot dilua in proportie de 1:3 pastrandu-si aroma . Nu voi pune accent pe prezentarea produselor pentru ca fiecare are un anumit stil de a vapa si deci anumite preferinte.
Trebuie insa sa spun ca se specifica atunci cand un produs nu este original.
Pe masura ce voi mai avea ceva de povestit voi reveni.