Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Bash.consolegames.ro
-
\
Omul e serios rau...

Originally Posted by
khensi
Am jucat pana la 6. . Ma gandeam la un joc si eu asemanator si cand am dat de el din intamplare am zis ca miau citit gandurile si sufletul la facut fix asa cum am vrut eu. Numi vine sa cred ca cei de la koei au facut un joc superb. fata de celelealte e cel mai reusit joc. Si nu ma refer la grafica ci la cate caractere au bagat noi si lea adus si pe cele din dynasty warriors 4 hyper si dynasty warriors 5. Ilam pe 7 abia astept sami soseasca prima mea consola ca sal pt juca. E CEL MAI TARE JOC DYNASTY WARRIRS 7 DIN TOATE CARE AU APRUT PANA ACUM. IMI PARE RAU CA NU PT SA LE MULTUMESC CELR DE LA KOEI PERSONAL PENTRU UN ASEMENEA JOC BESTIAL.

Originally Posted by
khensi
Daca dynasty warriors 7 o sa apara pe pc si o sa respecte grafica ca pe xbox 360 va fi ceva cerinte:
procesor:3,2 ghz intel quad,
ram: 4 gb,
hard 500 gb,
placa video geforce 9800 gso 1gb ca sa il poti juca la maxim grafica pe pc ca dupa cum am vazut la cinva pe o consola la grafica cam astea vor fi cerintele maxime ca sa poti juca jocu ca sati ofere o satifactie pentru al juca. Normal dupa mine sa respecte cum la facut pe xbox 360 sa fie si pe pc. Ma refer la caractere la tehnici map etc. daca va fi asa e coll. Dynasty warriors 6 a suferit cateva modificari cand la facut pe pc de exemplu pe consola sunt 1 caracter nou si harti noi. Dar in fine pentru mine Dynasty Warrirs 7 e cel mai reusit joc din toate cele 6. Multi spun ca di cauza ca are acelasi story a devenit repetetiv. Dar eu zic. Doar nu vreti sa schimbe istoria chinei ca sa faca alta noua pentru ca acest joc aminteste cine a unit china si pentru ce a luptat personajele din joc. Ca dor oamenii aceia au trait candva. Bine inteles ca jocu e facut sa atraga jucatorii doar nu ati vrea sal faca plictisitor nu trebuie sa fie si ceva supranatural ca cum ar fi atacurile speciale. KOEI VA SPUN SINCER CA ACESTA E CEL MAI REUSIT JOC DIN TOATE CARE LEAI FACUT PANA ACUM. NU SE COMPARA CU SAMURAI WARRIORS SAU OROCHI ACELEA NAU NICI UN FARMEC SPECIFIC. SINGURUL LUCRU BUN LA ACELE JOCURI SUNT FETELE DACA NU ERAU ELE CRED CA ERA PLICTISTOR. CEL CARE LE PLACE SAMURAI WARRIORS SI OROCHI BRAVO LOR MIE MIA PLACUT DOAR DYNASTY WARRIORS ARE ALT FARMEC LA LUPTE. BRAVO KOEI DYANSTY WARRIOS 7 ARE NOTA LA GRAFICA 10, GAME PLAY 10, MULTIPLAYER 10. Mam uitat la toate videclipurile in hd pe un site si am analzat jocu acesta si pe xbox 360 si ps 3 si numai odata mam uitat de 100 de ori ca sa fiu sigur ca merita notele acestea bine inteles din partea mea fiecare cu decizile lui. DECI FARA ALTE COMENTARY IN PLUS DYNASTY WARRIORS 7 E CEL MAI REUSIT JOC. MULTUMESC KOEI