Salut,
Cele mai multe lichide Dekang cumparate de mine au fost de la
Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts . Din moment ce ei tin foarte mult sa specifice originea produselor pe care le comercializeaza sunt sigur ca toate produsele lor sunt originale, inclusiv lichidele. Modalitatea de ambalare atat pentru PG cat si pentru VG este de 10 si 30ml, deci, va sfatuiesc ca pentru a incerca o aroma noua, sa comandati la ambalaj mai mic,de 10ml. Pentru VG 30ml concentratia de nicotina este de 18mg/ml insa pentru PG sunt mai multe variante 0mg/ml, 11mg/ml, 18mg/ml and 24mg/ml . Pentru PG sunt 53 de arome si pentru VG sunt 17 arome . Se pot amesteca VG cu PG pentru a obtine o vascozitate optima pentru fiecare atomizor/cartomizor. Fiecare este obisnuit sa traga din tigara cu o anumita “forta”. VG produce aburi mai densi decat cel pe baza de propilen glicol (PG) dar taria perceputa este mai slaba. Prin amestecarea VG cu PG puteti obtine si diferite concentratii de nicotina .Nu uitati ca dupa ce amestecati lichidele trebuie sa le lasati la “macerare” cel putin o zi(24ore), iar inainte de a folosi un lichid acesta trebuie agitat. Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts are in portofoliu cartuse Joye/DSE/KR/M/RN incarcate cu lichid PG Dekang in diferite concentratii de nicotina. Eu,personal, am incercat pana acum Kant, Flue Cured Tobacco, Ruyan#4, Vanilla, French Pipe, 5*5, Black Tea, Green Tea, USA Mix, DK TAB, Turkish Blended. Chiar daca se recomanda ca fumatorii de aproximativ doua pachete de tigari sa inceapa cu concentratii maxime de nicotina , eu, cu toate ca ma incadram in aceasta categorie, nu am vapat niciodata lichid cu concentratie mai mare de 11mg/ml. Din acest motiv probabil am avut de prima data si un consum mai mare de lichid: o medie de 4ml pe zi. Greutatea de transport pentru VG este de 54g pentru ambalajul de 30ml, iar pentru sticluta de 10ml este de 22.5g. Pentru PG greutatea de transport este de 49,9g pentru ambalajul de 30ml, respectiv 22.5 pentru sticluta de 10ml. Greutatea de transport este diferita de greutatea efectiva a produsului, se include si greutatea produselor necesare ambalarii(cartoane, pungulite, cutii). Probabil ca exista niste formule, reguli… Pentru a va optimiza transportul trebuie sa luati in calcul ca 100g costa 3$,500g 9$ deci destul de ieftin Stocurile lichidelor de pe Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts sunt imense , de fapt stocurile tuturor produselor sunt foarte mari, iar aprovizionarea are loc des.

---------- Post added 12-05-2011 at 06:36 PM ----------

Salut,
O sa incerc sa va impartasesc ceea ce stiu eu despre lichidele Heaven Gifts. In primul rand trebuie sa precizez ca lichidele HG nu sunt aceleasi lichide de la Dekang. Toate lichidele Heaven Gifts sunt produse pentru Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts de un producator specializat. Aceste lichide,cele aromate, au o aroma foarte puternica si se comercializeaza in aproximativ 25 de varietati, modalitatea de ambalare fiind doar in sticlute de 10 ml. Sunt doar lichide pe baza de PG iar taria este in urmatoarele variante: 0 mg/ml, 6 mg/ml, 11 mg/ml, 18 mg/ml, 36 mg/ml. Datorita acestei diversitati a TH-ului si a celorlalte produse pe care Heaven Gifts le are in portofoliu se pot face foarte multe combinatii de noi lichide. Aceste lichide sunt total diferite de cele de la Dekang, din punct de vedere a aromelor, adica lichidele cu aceleasi denumiri au arome total diferite. Oricum,toata lumea stie faptul ca perceptia aromelor e putin diferita la fiecare dintre noi trebuie luat in calcul si atomizorul sau. Cred ca atunci cand se face o caracterizare a unui lichid, ar trebui sa specificam si atomizorul sau cartomizorul pe care au fost folosite, precum si raportul de amestec a lihidului PG cu Vg, daca este cazul.Tot cei de la Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts mai au in portofoliu lichide PG si VG cu grad de nicotina 0mg/ml la ambalaje de 30 ml precum si lichide PG si VG cu grad de nicotina 36 mg/ml (wow) tot la ambalaje de 30 ml.
Lichidele au o aroma foarte puternica , pe site-ul Heaven Gifts este specificat ca aromele sunt de trei ori mai puternice decat la oricare alt producator, si deci se pot dilua pentru a micsora sau marii TH-ul. Aceasta este si o varianta economica… Greutatea de transport este de 22,5g pentru sticluta de 10 ml, numarul maxim de sticlute pe care le puteti comanda este de 40 de sticlute de 10 ml, respectiv 20 de sticlute de 30 ml. Cei de la Heaven Gifts au demarat un program de testare a aromelor, in sensul ca, la fiecare comanda, poti primi gratuit o aroma noua, inca neintrodusa in portofoliul lor , la vanzare. Dupa ce strang un anumit numar de pareri dau drumul produsului sau nu la vanzare. Mi se pare o id�e foarte buna , in sensul ca este exact ca si cum ti-ai prepara aroma la tine acasa.Mie , personal, mi-au placut toate lichidele testate pana acum :capsuni,mango,pepene verde,banane.
Mai testez si revin cu impresii.