ok ...vad ca aici e crema gamerilor de console. am mai multe intrebari sper sa primesc si raspunsuri.

Am achizitionat un xbox slim 250gb + kinect + 2 gamepaduri astazi (sh)

Mi-am facut cont pe xbox live free .... am downloadat un hulu un netflix ..m-am uitat in zune la niste trailere , videoclipuri ... am pus la download vreo 10 demo (am doar kinect adventures original)

acum incep cu intrebarile... de ce sa cumpar live gold? ce imi ofera in plus fata de live normal?(mentionez ca folosesc torrente si pot sa gasesc orice e pe live la sectiunea video/music) care ar fi alte avantaje in afara de media?

daca modez si am si live ...daca dau disconect la wifi cat timp imi vad de treburile mele (modate) si dau drumu la live cand sunt clean cu dvduri originale... am sanse sa fiu banat?

de unde se pot cumpara live points mai ieftin... si de care ar trebui sa cumpar?..mentionez consola e din usa
tot vad pe okazii si alte forumuri ca se vand 4k cu vreo 200ron.... si in acelasi timp vad ca pot sa cumpar mai ieftin de pe xbox cu credid cardul. trebuie sa cumpar points pt US daca consola e din US (vad ca se vand separat pt us/uk/si altele)

ce casting din achievementuri in afara de e-*****?