Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
13-05-2011 23:23 #4161 SP
Junior Member
Salut,
Ma apropii de 4 luni de cand nu mai fumez…
Am inceput cu un kit KR 808luat de la Imedio. Greu tare ! Nu m-am informat, nu am intrebat… Tinand cont ca fumam 2 pachete e de la sine inteles ca nu puteam sa rezist mult. Dupa doua saptamani mi-am dat seama ca imi trebuie altceva. Mi-am luat o baterie eGo USB de 650 mAh si una de 900mAh , doua cartomizoare eGo si doua atomizoare eGO si bineinteles lichide.Adica kit-ul “Avansat Pro” de pe vapers. Prima data am vapat Kant Toate aceste produse au fost luate din tara. Apoi am vrut sa command pe http://china-direct.vapersclub.ro insa tocmai inchideau pravalia si dupa ce am facut comanda nu am reusit sa fac plata. Am fost foarte dezamagit mai ales ca , nu mi s-a parut normal ca nimeni nu anunte nimic, desi lansarea a fost anuntata cu surle si trambite. Daca tot imi facusem cont pe Paypal am cautat pe net pana cand i-am gasit pe cei de la Heaven Gifts. Alta treaba: raspunsuri la aproape orice rugaminte…Imi place foarte mult faptul ca la www.heaven-gifts.com gasesc:
- o varietate foarte mare de produse de la foarte multi producatori: Joyetech, Dekang, Boge, KR, DSE, Ruyan etc si nu in ultimul rand brand-ul lor lor propiu HG.
- produsele sunt grupate pe producatori . Atunci cand un produs, care nu este original, apare intr-o anumita categorie a unui brand se specifica faptul ca originea lui este diferita. De exemplu la caracterizarea acestui produs , 10pc empty Flat tip XL tank cartridges compatible with Joye 510-T - Joye 510-T tank cartridges Heaven Gifts, este scris, cu rosu, “It's NOT a JOYE product!!”. Mi se pare normal sa fiu corect informat despre produsele pe care urmeaza sa le cumpar.
- o varietate foarte mare de culori a aceluias produs. Ultima data mi-am comandat atomizoare eGo Tank in patru culori : verde ,albastru, copper, negru. Cel mai mult mi-au copper si negru.
- o varietate foarte mare de lichide , PG si VG cu o diversitate mare de tarie a concentratiei de nicotina.
-preturile sunt foarte bune , in plus daca se comanda mai multe produse de acelasi fel se obtin discount-uri suplimentare.
-daca se greseste o comanda ,aceasta, se poate indrepta print-un simplu mail.
- comanda este expediata in maxim 48 de ore, 90% din comenzi sunt expediate in 24 de ore
- durata de transport este destul de scurta ,tinand cont ca vine din China.
- costul de transport este foarte scazut, uneori mai mic decat de la noi din tara.
Si lista continua… dar pe mine deja m-au convins!