Single post: iPad 2
-
Admin
Mozambic: mie nu-mi mai place deloc Momax-ul ala... Initial parea ok... dar parca se "labarteaza" pe zi ce trece. Ca protectie e ok, dar materialul este de 2 lei (se si murdardeste foarte repede, atrage toate cele)...
razvanrazy: Referitor la marime... sa stii ca pe mine ma enerveaza la culme "subtirimea" iPad2-ului (ca si la ultimul iPod Touch dealtfel)... in special pe margini. Cand am sesiuni in care trebuie sa tin iPad-ul cate 2-3 ore in mana, mai ca nu ma "tai" la degete. O astfel de "husa" ajuta enorm.
Also, cand te referi la "prefer sa-l tin fara nimic ca sa nu-i stric 'designe-ul' " cred/sper ca vorbesti din perspectiva unuia care n-a vazut cum arata un iPad troznit, lovit, zgariat... Dupa ce o sa-l vezi cazut prima oara pe jos, n-o sa mai doresti sa-l tii fara case protector. Iar aluminiul de pe spate care crezi tu ca "nu se poate zgaria fizic vorbind"... de fapt se zgarie foarte usor si chiar foarte repede (culmea, chiar mai usor si mai repede decat ecranul). Bine macar ca iPad-ul 2 nu mai are forma aceea rotunjita... cam toate iPad-urile 1 fara case se zgariau in draci in zona logo-ului.
Recunosc ca am vazut un iPad 1 ca nou dupa vreo 3 luni de folosinta, fara case si fara folie (doar cu carry bag). Insa peste tot pe unde-l folosea, trebuia sa se poarte cu el ca si cu un bibelou, sa se uite pe ce-l aseaza, unde-l aseaza... Cu un Momax d-asta am vazut un iPad 2 cazand de pe o masa de lucru... a cazut fix pe muchie. N-a avut nici pe naiba (bine, si inaltimea a fost destul de mica). Acelasi lucru l-am vazut la un iPad 1 (fara case)... si dupa lupte seculare de indreptat rama de aluminiu si inlocuit rama cauciucata (iPad 1 nu mai are asa ceva)... s-a rezolvat.
Anyway, vorba lunga saracia omului... dau o bere oricui imi gaseste un case de genul celui pe care-l folosesc la iPhone 4, doar sa fie pentru iPad 2. E dintrun plastic dur, non-slippery, cu gaurele si foarte minimalist (nu ca Momax-ul care se ridica prea mult pe marginile ecranului). Nu conteaza daca este de firma sau chinezarie... Poze mai jos... Thx in advance!