Quote Originally Posted by Downshifting View Post
Habar nu am avut de aceasta clauza si trebuie sa recunosc ca dpdv legal ai dreptate. Ca jucator aproape exclusiv de online, ma cam ingrijoreaza totusi sa aflu ca folosesc serviciile unei firme care nu imi garanteaza in niciun fel functionalitatea si calitatea serviciului online. Deci se pare ca gratuitatea PSN-ului are un cost, pana la urma.
Doar Microsoft garanteaza functionalitatea serviciului LIVE pe perioada in care esti abonat. Totusi, chiar daca Sony nu ofera o garantie legala, iti garantez ca serviciul PSN nu o sa dispara niciodata subit sau o sa fie offline mai mult decat trebuie. Sony nu isi permite sa piarda PSN-ul pentru ca ar pierde automat si vanzarile consolei si se pare ca multi au uitat atunci cand PSN-ul era picat ca nimeni nu pierdea mai mult decat Sony. Vad ca toti sunt experti in securitate online acum si sunt scandalizati ca le-au fost furate datele datorita securitatii proaste. Sunt curios daca macar un sfert din ei au citit si rapoartele FBI-ului legate de securitatea PSN-ului in momentul in care a fost compromis dar cred ca erau prea ocupati sa dea explicatii rudelor care le-au imprumutat datele de pe card.