ati vandut jocul sau nu va mai place?
de cand a revenit PSN, joc doar online. Exceptand bizonii, jocul este foarte antrenant si frumos. Acum am strans si un parc auto cu care pot concura in toate clasele: D, C, B, A, Works, Gt3, Gt1, Muscle, Retro, etc. Interesant este ca nu conteaza doar viteza in linie dreapta ca la jocurile arcade din trecut, conteaza si cum e setata masina pentru curbe, puterea motorului etc.

Cu o Lancia Delta Integrale distrug orice competitie pe trasee cu putine linii drepte. Pe Alpental scot 42s in orice tur. Ajuta foarte mult personalizarea setarilor pt anumite trasee mai folosite. Pe Alpental de ex, masina nu prinde mai mult de 170-180km/h, dar am un ecart de 2-3 masini fata de urmaritori imediat dupa start. Alaturi de M3 E30, e cea mai buna masina, polivalenta. M3-uri am 3 E30. Cel mai mult imi place cel stock si cel cu conversie motor V10 care la 520 hp, e tot in clasa C .

Ar fi interesant sa ne intalnim in Multiplayer seara sa mai testam una alta, ne distram. Sa nu fim rigizi sa plangem daca ne lovim masinile, dar nici sa jucam popice.

PS. Online Pass e necesar sa il bag? Nu am activat nimic si merge online.

PS2: Sunt placut surprins ca au acordat mai multa atentiei categoriei Muscle car. Atat Retro cat si Modern. Desi sunt masini preponderent pt linii drepte, poti sa joci si pe trasee cu curbe cu putina atentie, fara sa mergi incet. Preferatele mele sunt Viper si un Dodge retro. Acceleratiile sunt devastatoare. In curbe trebuie putina finete si franat mai din timp.. In primul Shift, Muscle erau groaznice la condus. Daca ati condus in GT5, se conduc cam la fel.