Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
18-05-2011 16:23 #2357 SP
Junior Member
ffocus, dude, nu sunt f sigur despre ce promotii vorbesti si ce jocuri cumperi tu, dar la ce cumpar eu nu se pune problema de stors vreun euro sau doi diferenta, ci de preturi de la dublu in sus in Romania. Poate in cazul anumitor lansari sa se aplice ce zici tu. Eu incerc sa obtin "the most bang for the buck" luand jocuri mai tarziu, fiindca oricum am backlog si n-am timp sa tin ritmul.
Zavvi au 2 categorii de preturi magice, cele ~50 RON si cele ~90 RON. Vorbim de jocuri la maxim 50 RON gen JC2, K&L 2, Bioshock 2, SC Conviction, POP2010, Metro 2033, Alan Wake si o gramada de altele. Presupun ca stii cat costa Bioshock 2 sau K&L2 la gameshop
. La 90 ai alde RDR, au fost Reach si Fable 3, TDU2, Castlevania samd. Ma uitam acum la noi... Fable 3 nu, Reach nu (cand au fost erau la niste preturi de-ti pica fatza), RDR 280 RON (pe bune frate!?!).
Singurele jocuri pe care le iau de aici sunt cele EA, si presupun ca stim cu totii de ce, de la cine si la ce preturi (in niciun caz nu dau 280 RON pe Shift 2 Limited, ca totusi sunt sanatos la cap, nu?).
Salut promotiile gameshop, mi-am luat prima consola de la ei, le doresc numai bine, dar chiar si cand taie 50% din pret la promo-urile astea, tot sunt cu 20-30 ron peste pretul UK de zi cu zi la jocurile alea. Sad but true.