Quote Originally Posted by Razorel View Post
Eu am vrut sa comand Alan Wake, care era 10 lire pe Zavvi, si pe Gameshop e 300 de RON.
Alan Wake este, din pacate, cel mai putin reprezentativ exemplu pentru ca MS nu vine oficial in RO si are intr-adevar o politica de preturi diferita. Unele produse raman la noi la preturile de lansare mai mult timp (nu a fost nicaieri 10 lire la lansare, este vorba despre o promotie ulterioara si limitata ca si cantitate). Acest lucru se intampla in principal pentru ca in afara producatorul sustine modificarea de pret. La noi se intampla acest lucru pe anumite produse, de la anumiti producatori. Noi incercam sa ii convingem pe toti sa faca acest lucru, dar este nevoie de timp si de rezultate (adica vanzari in Romania). Cu unii am reusit deja, cu altii nu am reusit dar se lucreaza la asta.

Totusi, nu ati verificat ce am scris mai sus, de ce se trimit pachete din UK de fapt din Guersney

---------- Post added 19-05-2011 at 08:20 AM ----------

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
Iti dau alt exemplu: Mortal Kombat. Lansarea a fost intr-o joi. Eu l-am primit miercuri, 155 lei. De la Gameshop s-au livrat incepand de vineri, pret cu discount 230 lei cred. Pret normal, intalnit si in magazine, 270 de lei.
Pret 199,9 lei la precomanda, transport gratuit, DLC gratuit la alegere. Nu te contrazic, dar sa fie faptele clare. Nu poti compara preturile unui magazin online cu unul fizic. Daca te duci in Germania sau chiar in Anglia in magazinele fizice, preturile sunt diferite fata de ce vezi pe unele site-uri.