Quote Originally Posted by Razielim View Post
WipEout HD e primul care a iesit pe PS3, exclusiv pe PSN ca dawnload, iar Fury e un expansion la WipEout HD, dar il poti considera ca un joc full.
Ambele au iesit pe un singur BlueRay in 2009 de sarbatori, daca nu ma insel-varianta care o detin.

Jocul in sine mi se pare unul din cele mai bune racere de pe PS3, controlul navelor antigravitationale e destul de greu pentru cei nefamiliarizati,insa odata ce te obisnuiesti ai parte de o senzatie de viteza pe care nu am intalnito nici macar la Burnout.Se pot controla navele chiar si numai din Sixasis cu rezultate spectaculoase.

Grafic cred ca ar fi cel mai interesant sa il incerci maiales in modul ZONE sau DETONATOR.

La capitolul sound exceleaza, fiecare track se manifesta diferit functie de zona si contextul in care te afli + ca iti poti adauga propriul playlist de pe hard.
Din punctul meu de vedere acest joc merita luat doar pentru muzica sa, care la fiecare titlu vine cu performeri noi.....acum e si o chestiune de gusturi, nu stiu cati prefera muzica industriala.

De mentionat ar fi ca am inceput sa ma joc seria WipEout de pe vremea PSone.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post624594