Quote Originally Posted by sickboybibi View Post
Salut, am si eu o problema cu ps3,l-am cumparat de craciun, si merge bine, atat de bine de am stricat toti bani sa-mi iau un tv HD, dar problema adevarata e netu, am pus net de la rds pe cabel link 2 prin modem si nu vede ps3 netu nu merge nu se aprinde beculetu, am fost cu el la altcineva si merge la UPC fara probleme, am cumparat si alt cablu de retea crezand ca e devina si tot asa, pur si simplu nu vede si din cand in cand imi da o eroare de 801...ceva 502, am citit pe net ca poate sa fie DSN-ul, dar am schimbat si aia si tot nimic, va rog cine poate sa ma ajute sa scrie pe forum ce pot sa fac, am citit ca poate trebuie ruter, va rog daca a mai avut cineva aceeasi problema sa ma ajute,...................oricum pot sa spun ca ps3 RULES
Prin modem de la RDS cu abonament CableLink e mai aiurea. Cel mai usor e sa-ti iei un router.
Cum ai facuta conexiunea la PC? Prin DHCP sau IP fix? Daca ai DHCP in cmd da comanda ipconfig si noteaza setarile care le gasesti acolo (ip, subnet, gateway, dns1 / dns2). Aceste setari le poti pune la PS3. Inainte de a da Test Connection la PS3 trebuie sa dau un release ip la PC.