Poze Noi (In-Game)

Gameplay Producer Interview

Quote Originally Posted by wackorine View Post
sper,doar,sa nu fie prea repetitive aceste coliziuni sau accidentarile(autoaccidentarea mi se pare caraghioasa) ... sau prea multe in timpul meciului,ca numai fotbal nu se mai poate numi atunci ...
Tinand cont ca in ultimele versiuni jocul lor a avut intotdeauna o problema de genul (la 10 cu portarii usor de lobat, iesiti din poarta + ping-pong passing, la WC 10 iar ppp, la 11 pasa lobata care a devenit "si" mai imbatabila plus ca nu exista un contor de scheme, astfel incat poti face aceeasi schema de n ori intr-un meci, faptul ca AI-ul practic joaca in locul tau pe "Assisted", sistemul tampit de tackling prin care tot ce trebuie sa faci e sa tii de buton si ai rezolvat problema, norocul ca anul asta au remediat problema s.a.m.d.) mi-e foarte greu sa cred ca "EA will get it right" anul asta. Macar se pare ca versiunea de PC va fi egala cu cea de consola, deci o sa coste mai putin cu vreo 50 lei daca CG o sa faca rost de licente pentru Shop ca anul trecut, si are si texturi hi-res cu posibilitate de "modare".
Sa vedem ce iese, suna promitator pana acum, insa, de fiecare data jocul a fost sub nivelul vorbelor.