Single post: LA Noire
-
Senior Member
Mda.un pic cam dezamagit pot zice,ma asteptam la ceva mai complex.
-Story cam liniar,desi poti da niste raspunsuri gresite si pierzi ceva stele la dosar sau sa refaci misiunea.
-Nu exista buton de save.Jocul o face doar automat in anumite momente prestabilite.
-cam putine activitati de facut in oras desi orasul e foarte mare si detaliat.la RDR de ex mai culegeai o floare,mai vanai,faceai cortu etc.Extraactivitati.Aici doar primary missions si secondary missions (street crimes),care sunt cam liniare,previzibile si scurte.
-grafica parca mai proasta ca la GTA IV,as zici ca la fel de slaba ca la San Andreas,in schimb multe detalii (pun la plus)
-desi am jucat GTA Iv si RDR in care nu am intalnit buguri,aici sunt cam multe deja.
-framerate care in miniclipurile din joc poate scadea si la 10 fps.
-fizica obiectelor e cam arcade cate odata,nu prea se pupa cu jocul care vrea sa las impresia de realism si autenticitate.
-in ditamai orasu ,personaju principal nu are locul lui in care traieste,el nu mananca,nu are casa unde sa doarma,costumele si le schimba din meniu,el nu are alte activitati decat cele legate de munca.
+ orasul foarte mare.
+multe tipuri de masini
+detaliile orasului impresionante
+mimica fetei personajelor
+conceptul nou de investigare a crimelor ,iti pune mintea la contributie.
+story bun
+muzica
Cam atat imi vine in minte pana acum.Asta e doar parearea mea,si sincer imi pare rau ca developerii nu s-au folosit mai mult de grandoarea aia de oras.