Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Religii, ateism, argumente si contra-argumente
-
Junior Member
Salutare, am vazut din intamplare ce scrie in acest thread si m-am aratat interesat deoarece si eu pot sa afirm ca sunt ateu.Nu stiu daca a mai postat cineva ce o sa scriu eu, dar daca da, at imi cer scuze ca repet.Ceea ce voiam sa zic este faptul ca religia este o porcarie creeata cu scopul de a mentine o oarecare pace in lume(ex: majoritatea oamenilor nu se ataca intre ei de frica unui Dumnezeu..).Mai mult, cei care au creeat religia, deoarece exact cum spuneati "o minte inteligenta a creeat lucruri comoplexe", deci nu Dumnezeu a creeat omul ci omul l-a creeat pe El, au facut-o cu scopul de a obtine o mare putere; vorba aia "Tara te vrea prost pt. ca esti mai usor de condus", si in acele timpuri oamenii nu aveau o minte prea stralucita si credeau cu desavarsire in bazaconiile spuse de religie.
Exista si o teorie numita Teoria circulara daca nu ma insel, care spune urmatoarele "Biblia este cuvantul lui Dumnezeu".Si de ce este aceasta teorie circulara? Fiti atenti: De ce este Biblia cuvantul lui Dumnezeu? R
t ca Dumnezeu a spus tot ce scrie in ea. De unde stiti ca D-zeu a spus tot ce scrie in ea? R
t ca asa spune Biblia.De ce spune asa Biblia?R
t ca este cuvantul lui D-zeu..si tot asa.Cam asa este toata religia, orice predica/vorba etc. poate fi spusa in xce situatie deoarece omul incearca sa faca o legatura intre situatia respectiva si sensul cuvintelor din acea predica.
Cam atat a avut de spus, bine ar mai fi cateva chestii dar nu prea mai am timp acum, sper sa nu va plictisesc cu ceea ce am zis