Quote Originally Posted by Downshifting View Post
Am zis eu asa ceva?! Publisherii nu ca sustin, ci iau in calcul piata jocurilor pre-owened, de aia unii introduc tot felul de coduri unice. Iar cei care nu o fac nu ma mira sa mareasca pretul in ideea ca utilizatorul isi va putea recupera mai multi bani daca il revinde.

Asta e o informatie oficiala sau e scoasa din burta? Din cate stiu, VIP pass pt BFBC2 costa 10$, si m-as mira ca pt BF3 sa coste mai putin sau un DLC sa fie 5$.
Tu tot nu intelegi ca ei nu vor ca tu sa vinzi jocul, mai ales daca esti motivat de faptul ca iei bani multi? Explicatia ta nu are sens, singurul motiv pentru care COD si DLC-urile pentru el au un pret asa mare este faptul ca Activision vrea bani si a gasit foarte multi pe care sa ii duca de nas si sa plateasca. Nu se gandeste nimeni la tine si la cat bani iei tu ulterior pe el.
Pentru orice joc EA online pass-ul este de 10 dolari, iar BFBC2 a avut 3 dlc-uri. SpectAct care costa 5-6$, Onslaught - 10$ si Vietnam care este practic un expansion pack si nu doar un DLC si costa 15$, cat 4 harti de multiplayer pentru COD.