Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Member

Originally Posted by
Nefraim
Campania MOH este intradevar scurta, dar cea din Crysis este dubla fata de cea MW2 sau Black Ops.
In medie campania C2 are cam 8-9 ore, desi depinde de cum abordezi jocul. De ex., daca faci abuz de invizibilitate si alergi pe langa inamici, poate dura si mai putin. Oricum, chiar si cu, sa zicem, 6 ore in plus de campanie fata de MW2, un minus de 8 harti multi e totusi prea mare.
Spec ops este acelasi lucru ca si Zombie mode, o harta plina cu valuri de AI, iar pretul il compar cu DLC aparut acum o luna pentru ca pana acum COD nu a avut Zombie in el, fac comparatie intre el si alternativele disponibile la momentul aparitiei lui.
Evident, si WaW a avut zombie. Si ce sa inteleg, ca daca singurele jocuri cu zombie ar fi fost BO si unul din 1998, care acum ar fi la liber la descarcat, ar fi trebuit sa primim gratis si Call of the Dead?! Dead Island ar trebui sa aiba acelasi pret cat are acum L4D?!
Iar hartile din BC2 nu le consider neaparat mai bune, ci doar privesc partea de continut. La acea harta s-a muncit la fel de mult cat in 10 harti din COD datorita dimensiunii ei, avand harti mai mari nu vezi aceeasi pereti din 10 in 10 secunde si nu simti nevoia de a schimba harta atat de des.
Daca nu le consideri mai bune, cu ce te incalzeste ca s-a muncit mai mult la ele? Mie mi se pare ca acele case din White Pass sau zonele mediene din Arica si Isla sunt f asemanatoare, si din afara si pe dinauntru. Varietatea constructiilor din Blops e mult mai mare, vezi de pilda Nuketown vs Villa vs Cracked. Si se vede ca nu ai jucat Blops, unele harti sunt votate mult mai des decat altele, lumea `nu simte nevoia sa schimbe harta atat de des` (ironia e ca tocmai cele mai mari, gen Array, sunt apreciate cel mai putin).
Singura problema pe care o am eu cu COD este pretul DLC-urilor, pe care toata lumea le-a criticat in afara de jigodia aia de Bobby Kotick. Anul trecut am vazut un interviu cu el iar atunci cand a fost intrebat care ar fi primul lucru pe care l-ar face daca ar fi dupa el a raspuns ca ar crea un sistem de subscriptie la multiplayerul din COD. Imi doresc sa faca greseala asta si sa calce in picioare seria COD, si poate dupa invata sa respecte cat de cat cumparatorii.
Sistem de subscriptie la multiplayer nu e o idee noua si nici nu ii apartine lui Kotick. Altii o practica de mult si cu destul succes. Atata timp cat, deocamdata, nu se pune problema asta in cazul COD, nu e nevoie sa o discutam aici.