Quote Originally Posted by x2z View Post
Am si precizat ca nu ar trebui neaaparat comparat cu GTA, dar mi se pare totusi destul de ciudat ca se pune atat de mult accentul pe story, incat in momentul in care ai iesit din masina butoanele sunt practic useless.

Mi se pare un joc foarte bun, nu ma intelegeti gresit, dar imi da cateodata impresia ca s-a lucrat haotic la el si a iesit oarecum nefinisat. Alearga aiurea, nu are niciun fel de alta activitate, se bate de parca ar fi smuls din benzile desenate etc. . Sunt fel si fel de elemente pe care le observi, dar care in final probabil ca nu prea conteaza.

Inca o chestie. Personal, as fi preferat sa fie story based, dar in genul Heavy Rain, adica sa trec de la chapter la chapter, pentru ca nu am nicio placere sa conduc prin orasul asta, in conditiile in care afara de a ma duce de la punctul A la B, nu mai am altceva de facut.
mda ,simplu, lasi partenerul sa conduca si asta e,dar cred ca nu poti sa mai faci misiunile secundare care ce-i drept sunt cam de...cola king
LE sunt de acord cu nota acordata de ign.Jocul e bun dar,nu stiu parca lipseste ceva, sa te tina in suspense.