Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Eu nu sunt deacord cu nota aia. Mi se pare o nota mult prea mica pentru ceva ce a inventat si totodata revolutionat ceea ce face. Intr-adevar, este usor in unele momente (cel putin la inceput) si foarte linear, dar este un joc foarte bun, cu o poveste foarte buna si foarte bine conturata, cu personaje credibile, fiecare cu trecutul sau, cu grafica buna si cu control bun, atat cu masina cat si cu personajul (desi are parte de ocazionalele glitch-uri)

Daca este privit in comparatie cu RDR sau GTA, normal ca merita 8, dar daca este privit ca ce este si DOAR ca ce este, este un joc de cel putin nota 9.
daca citeai mai sus ai fi observat ca nu il compar cu rdr sau gta,pur si simplu mi-am spus o parere care a coincis cu cei de la ign,fiecare are parerea lui. in concluzie citeste mai sus ce am postat azi de cand a venit jocul si ai sa vezi si parerea mea,astept si un review pe forum,dar hai sa fim seriosi sa nu o dam in partea cealalta...Daca m-am facut inteles bine,daca nu iarasi bine, eu ma opresc aici...ma duc sa mai rezolv un caz
LE hai sa te ajut sa nu mai cauti
am jucat aprox 3 ore,nu se blocheaza,nu se incalzeste,deocamdata sunt ft multumit,cam repetitiv,nu are rost sa il comparam cu RDR,GTA...e vb de alta mancare de peste,grafica dupa parerea mea e mai buna ca in gta4,am facut o comparatie si mie asa imi pare,animatia faciala este dementiala,trebuie incercat si alb negru,merita.
PS e vb de varianta de Ps3.Daca cineva isi mai pune intrebari daca merita cumparat din prima zi...hell yeah!