Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
26-05-2011 02:30 #13942 SP
Member

Originally Posted by
grama.leonard
salut!
am internet wifi in casa.laptopul si ps3 sunt conectate la router.este posibil sa fac o conexiune wired intre ele ca sa pot folosi ca media server ps-ul.ideea este daca se poate conecta ps3 la interenet wifi si in acelasi timp sa fie si media server wired de la laptop.
ps:eu folosesc ps3 media server ca program.voi ce folositi!?
Dar de ce vrei sa faci o conexiune cu fir intre PS3 si laptop daca ai wireless in casa?
Eu tot PS3 Media Server folosesc si pe PC si pe laptop, ambele conexiuni, PC -> PS3 si laptop -> PS3 fiind wireless si pot functiona in acelasi timp.
Corecteaza-ma daca gresesc dar asta am inteles, ca vrei sa folosesti PS3 Media Server intre laptop si PS3 prin cablu, tu avand in casa retea wireless.