Quote Originally Posted by RaverX View Post
Vad ca regula a ramas, sunt curios daca bisnitarul de aici va fi pedepsit sau nu...

http://www.consolegames.ro/forum/f41...o-geanta-hugo/

Cere 40 pe Age of Conan si el e 9.90 la gameshop : Pagina Produsului

N-as fi zis nimic, eventual as fi postat pe thread la el sa-i atrag frumos atentia, dar efectiv m-a enervat cu tupeul pe care-l are :

Cu alte cuvinte : Ciocu mic, poate asa reusesc sa fraieresc si eu pe cineva care nu cunoaste preturile.

Sunt foarte curios ce decizie se va lua in cazul asta pentru ca e un caz CLAR de bisnita, jocul se gaseste peste tot la 19.9 lei si chiar la 9.9 lei (in link-ul dat de mine).
Asta nu inseamna bisnita. Bisnita este atunci cand: am cumparat un bilet la un concert, biletele s-au epuizat, iar eu incerc sa-l vand cu un adaos de xxxxx%. Avand in vedere ca nu mai exista alta posibilitate de a cumpara acel produs, atunci DA, este bisnita. Daca eu cumpar acel bilet, biletele fiind inca valabile la magazin, iar eu incerc sa-l vand cu un adaos de xxxxx%, atunci NU, nu este bisnita, pentru ca inca este valabil produsul in alte magazine. Daca ceea ce spui tu ar fi Bisnita, atunci s-ar duce dracu toata economia. Ar trebui sa ne luam in gura in Carrefour/Gima, ar trebui sa ii dam in judecata pe cei de la Diverta sau Altex? Numai cand ma uit la preturile jocurilor ( 320lei/260lei) si fac o comparatie cu magazine de genul Shopto/Zavvi ma ia durerea de cap.
Daca gresesc, va rog corectati-ma. Dar asta mi se pare cea mai plauzibila explicatie. Mai plauzibila decat " BISNITA E BISNITA ( PUNCT ) ".
Ceea ce face userul acesta tine de nesimtire, pentru ca incearca sa se bucure la 30/20 lei castigati.