Din pacate ajungi langa el si ti-o iei, pt ca acel shadow anti air nu numai ca se fereste de tot dar are si radius de hit enorm. Este foarte greu sa castigi versus un Noob care stie sa faca zoning.

Si da, zoningul lui este spam de proiectile, dar cred ca ii zice zoning pt ca il faci cu cap. Dupa o umbra incasata, a doua este guaranteed. Cand simte ca sari , teleport sau delayed shadow.

Cand vii langa el, nu poti sa te atingi de el din cauza acelui shadow anti-air, iar orice hit incasat se termina intr-un combo in front shadow care te arunca inapoi de unde ai plecat. Este incredibil de greu sa folosesti throw vs Noob deoarece cum te aproprii acel anti air shadow este safe si te impinge deoparte.

Am jucat versus cativa Noob care faceau exact asa, si pot sa zic ca este un matchup foarte greu. Cu teleporters e mai ok, dar nu cu toti. Pe cei care au startup mare ii prinde umbra inainte sa dispara. Scorpion, Smoke, Raiden, cam atat pot sa ma gandesc, dar trebuie sa fii pe faza. Daca omul iti face bait la teleport cu umbra, apoi te-ai ratat.

IMO este un caracter foarte bun. Nu mi se pare broken, dar este un fel de Hilde in soul calibur. Iti schimba total modul de joc vs el si trebuie sa calci pe becuri ca altfel s-a terminat. Noroc ca nu are decat maximum 25-27% midscreen, altfel chiar ar fi fost imba.