Quote Originally Posted by cosminbad View Post
Aici pe forum, daca s-ar putea cumpara gratis, ar fi perfect
Da, ar fi perfect. Dar ar fi mai mult decat perfect daca n-ar fi useri nesimtiti care incearca sa vanda jocuri folosite la pret mult mai mare ca jocul sigilat in magazin, nu crezi ? Din pacate pe forum (si nu doar pe asta) sunt foarte putine oferte bune la jocuri, 99% din anunturi sunt cu preturi apropiate de preturile de magazin (preturile de la noi).

Ma uit cu parere de rau cum la altii se poate si la noi nu, tot timpul ne plangem de preturile din Romania si le raportam la preturile de afara si la salariile noastre, dar chiar NOI nu facem nimic pentru a schimba asta.

Ma uit pe play.com (de exemplu) si vad jocuri folosite de PS2 la 1 sau 2 lire (si livrare gratuita in UK). Vad jocuri excelente de PS3 sau XBOX la 5-10 lire (tot asa : cu livrare gratuita).

Ma uit la noi pe forum si vad aceleasi jocuri de PS2 la 30-40 lei sau chiar mai mult (adica 6-8 lire, de 3-4 ori mai scumpe). Vad cum se cer pe jocuri de XBOX 360 sau PS3 100 lei. Si vad jocurile alea chiar in magazine la noi mai ieftin.

Si in final vad useri vizibil deranjati de faptul ca mie nu mi se par normale chestiile astea, pentru ei bisnita e ceva normal, ca doar nu te obliga nimeni sa cumperi de la ei, nu ?