Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
27-05-2011 14:19 #4193 SP
Member
Hombre, maine imi vin carto G4.
Mi-au venit si mie(de pe vapers).
Sunt faine de tot. Tu, la ce pret le dai? Postez aci un mic review despre el.
"Prima problema am intampinat-o la conectarea cu bateria eGo. A trebuit sa trag cu o agrafa destul de serios de conectorul bateriei ca sa fie mai iesit, ca nu facea contact cu conectorul de la carto. Dupa ce am rezolvat aceasta problema, am inceput abureala. Cu bateria de 510 conecteaza fara probleme.
Primele impresii sunt ca se comporta foarte bine, la nivelul unui cartomizor. Pentru ca are rezistenta mai mare, este mai eficient sa se vapeze dupa o preincalzire de 1-2 secunde si se trage obligatoriu usor si prelung(chiar 5 secunde). Aroma e ok(imi place ca e mai putin dulce decat la cleary), TH e f. ok. Aburul este si la el caldut, dar f. putin(mult mai putin decat la cleary, chiar placut). Un plus la el, este sistemul dop(mustiuc)-garnitura. Fac un singur corp. Nu are garnitura separat si de aceea nu exista acel spatiu gol ca la cleary. Deci nu se mai produce condens sus acolo. Lichidul nu mai trece de garnitura. Dopul-mustiuc este dintr-un cauciuc(sau silicon) foarte soft, foarte placut intre buze. La prima vapare, mi se pare ca nu se consuma la fel de repede lichidul asa cum se intampla la ego-t, de exemplu. Sunt convins ca cele cu o rezistenta mai mica vor fi si mai ok. Conul din pacate, nu se poate pune peste el, decat daca se taie din el in partea de sus(cea ingusta), ca sa fie mai larg orificiul.
Singurul lucru de care sunt ingrijorat, este tubul. Sper sa nu crape la fel de repede ca la cleary.
Se incarca f usor. Se scoate mustiucul-dop si se picura cu flaconul. Datorita faptului ca dopul si garnitura formeaza un singur corp, nu se poate pune un mustiuc de picurare, pentru ca s-ar prelinge lichidul prin el sau pe langa el. Dar nici nu cred ca se merita schimbat mustiucul. Acest dop-mustiuc e cel mai fain la atingere, pe care l-am avut pana acum.
Cam atat deocamdata. O sa mai scriu pe parcurs despre el."
---------- Post added 27-05-2011 at 12:22 PM ----------

Originally Posted by
DarkShadow
Multumesc pentru ajutor.Inteleg din filmulet ca atomizorul nu poate fi desfacut fara sa distrug conul...Incazul asta mavoi mai gandidaca sa-l demontez sau nu .O sa astept sa se arda mai intai de a-l macelari.

Multumiri inca o data si multa stima!
Nu stiu de ce tii neaparat sa-l faci ca pe cleary. Mai bine ia-ti carto G4. Vorbeste cu "ionutz72". Sunt superbe. Si sunt ieftine. Merita. Cu 30-35 lei vei avea 5 atomizoare.
---------- Post added 27-05-2011 at 05:34 PM ----------
Sunt la al 3-lea rezervor vapat cu G4. As zice ca sunt satisfacut de eficienta lui, pana acum. Dar e doar prima zi. Daca se incarca prin picurare, obligatoriu, dupa ce s-a pus dopul-mustiuc in el, trebuie suflat ca sa iasa eventualul lichid existent in tija capilara. Lichidul va iesi pe gaura de la conector. Dupa asta, v-ati asigurat astfel ca nu va veni lichid prin mustiuc in gura, in timpul vaparii.
Inhalati usor si lent(timp de 5 secunde). Eu folosesc lichid PG. Asa cum au scris si cei de pe vapers in josul produsului, cu PG se simte mai bine aroma si taria, cu VG-mai putin.