Quote Originally Posted by MOSU View Post
Am cumparat o ego-tank(nu originala)dar sper sa tina un timp.Primul contact cu et,nu prea placut dar sper sa fie doar calitatea proasta a lichidului de test.Daca toate lichidele sunt asa dulcegarii experienta mea cu et. va fii foarte scurta.Daca stiti de unde pot cumpara un lichid care sa nu fie asa dulce in acest wekend va rog sa-mi spuneti si mie.Vreau cat mai apropiat de gustul de tutun.
Ce lichid ai folosit? Oricum, gust dulce au toate, oricat de apropiate ar fi de aroma unei tigari. Dar, parca si mie mi s-a parut ca atomizorul eGo-tank da gustul mai dulce decat alte atomizoare. Daca tot incerci aceasta experienta, nu renunta asa repede. Mie, dupa 5 zile de aburit nu mi-a mai placut gustul tigarilor clasice. De fapt, pentru mine nu mai aveau niciun fel de aroma(decat fum urat mirositor si atat).
Incearca cu Dekang PG(USA mix, Tabaco sau Virginia). De regula, PG e mai putin dulce decat VG. Ia-l de pe Vapers.ro - componente originale Dekang si Joyetech - Vapers . Ei au produse originale. Si daca tot iti vei comanda lichid, iti recomand sa iei tot de la ei si un atomizor 510-t(si vreo 4 cartuse pentru el). E muuult peste eGo-tank. Merge pe bateriile eGo.