salut .am eu o problema cu memory card de 64 mb pt ps2 .cand lam cumparat acum juma de an mergea perfect pana azi cand a inceput sami dea erroare la salvare , adica cand vroiam sa salvez in timp ce eram in joc imi dadea o erroare ca nu pot salva pe memory card .... eu foloseam mcboot pe el si alte app cum e sms si altele.dupa care lam formatat si cand sa instalez mcboot pe el imi zice ca a reusit sa instaleze dar nu imi apare im meniu app care leam pus .. alta chestie mai e ca cateodata zice ca nu mai are spatiu p el scrie 0 kb parca si nu pot face nimic ... il scot il bag dinou si il vede dupaia .. acum nu mai pot instala mcboot p el .de salvat cateodata merge dar cateodata nu .... cand nu merge gasesc fisiere de 0 mb p card care srie ca sant infectate.
nu mai inteleg nimic ... am intrat d p alt card care nu este al meu si are si el instalat mcboot si rulez app uLaunchELF dupa care copies sa zic o fila d p cardu lui sil copii in cardu meu .de copiat il copie dar nu la dimensiunea care il are p cardu lui ex. e de 2mb si dupa cel copiel la mine pe card arata ca are 1.7 mb. plz help