Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
01-06-2011 16:23 #6803 SP
Senior Member
Requiem pentru fumat
Hotarat lucru sunt intr-o dispozitie cum nu se poate mai proasta, asta pentru ca n-am fumat de vreo saptamana. Probabil ca de asta am gasit solutia de a-mi ineca amarul la cate un shopping fugitiv, la cateva minute de sofat-distanta de birou. Da, e un comentariu maschilist sau misogin, cum vreti voi. E oricum mai bine decat sa fumez.
Trec peste momentul lansarii, zi in care doar datorita lui GreyhounD si a minunatiei de smartphone pe care-l avea am reusit sa cumpar ceva (nu functiona niciun calculator in locatie pentru a face o comanda online).
Trec si peste momentul in care am fost sunat de o doamna foarte draguta care m-a intrebat daca doresc sa comand produsul care acum se afla in stoc (produsul "pre-comandat" in magazinul fizic pentru a putea cumpara produsul din stoc).
Astazi (in timp ce vizualizam o tigara uriasa din care trag un singur fum, unul singur) am intrat in magazin. In fata mea era un domn care vroia sa achizitioneze super editia de colectie Far Cry 2 (PS 3) la super pret: 50 lei, plus alte cateva lucruri, mie doar asta mi-a atras atentia. Atat ca trebuia sa faca o comanda online. Atat ca browser-ul/ internetul/ pc-ul/ etc-ul functiona intr-o maniera lenta. Sau proasta. Sau proasta si lenta. Atat ca domnul cu pricina a vazut ca nu poate sa-si reaminteasca parola. Asa ca d-ra foarta draguta l-a sunat pe RvsS, acesta nefiind insa in masura sa recupereze parola (normal, e o chestiune securizata).
Intr-un final, in timpul sugestiei de a-si crea un cont nou, domnul cu pricina si-a pierdut rabdarea, politicos, si a plecat.
Eu insa mi-am recuperat buna dispozitie si, dupa ce i-am explicat d-rei (foarte dragute) printre lacrimi ca nu rad cu rautate, am cumparat si eu un cadou pentru un prieten. Nu inainte de a fi invitat sa scriu in campul "comentarii" faptul ca l-am ridicat din magazin pentru a nu fi sunat mai tarziu pentru confirmare, lucru care iarasi nu m-ar fi deranjat.
Multumesc