Hotarat lucru sunt intr-o dispozitie cum nu se poate mai proasta, asta pentru ca n-am fumat de vreo saptamana. Probabil ca de asta am gasit solutia de a-mi ineca amarul la cate un shopping fugitiv, la cateva minute de sofat-distanta de birou. Da, e un comentariu maschilist sau misogin, cum vreti voi. E oricum mai bine decat sa fumez.

Trec peste momentul lansarii, zi in care doar datorita lui GreyhounD si a minunatiei de smartphone pe care-l avea am reusit sa cumpar ceva (nu functiona niciun calculator in locatie pentru a face o comanda online).

Trec si peste momentul in care am fost sunat de o doamna foarte draguta care m-a intrebat daca doresc sa comand produsul care acum se afla in stoc (produsul "pre-comandat" in magazinul fizic pentru a putea cumpara produsul din stoc).

Astazi (in timp ce vizualizam o tigara uriasa din care trag un singur fum, unul singur) am intrat in magazin. In fata mea era un domn care vroia sa achizitioneze super editia de colectie Far Cry 2 (PS 3) la super pret: 50 lei, plus alte cateva lucruri, mie doar asta mi-a atras atentia. Atat ca trebuia sa faca o comanda online. Atat ca browser-ul/ internetul/ pc-ul/ etc-ul functiona intr-o maniera lenta. Sau proasta. Sau proasta si lenta. Atat ca domnul cu pricina a vazut ca nu poate sa-si reaminteasca parola. Asa ca d-ra foarta draguta l-a sunat pe RvsS, acesta nefiind insa in masura sa recupereze parola (normal, e o chestiune securizata).

Intr-un final, in timpul sugestiei de a-si crea un cont nou, domnul cu pricina si-a pierdut rabdarea, politicos, si a plecat.

Eu insa mi-am recuperat buna dispozitie si, dupa ce i-am explicat d-rei (foarte dragute) printre lacrimi ca nu rad cu rautate, am cumparat si eu un cadou pentru un prieten. Nu inainte de a fi invitat sa scriu in campul "comentarii" faptul ca l-am ridicat din magazin pentru a nu fi sunat mai tarziu pentru confirmare, lucru care iarasi nu m-ar fi deranjat.

Multumesc