Daca sari peste condus deja tai 7 ore din alea 20. Daca stii exact ce faci nu e un timp atat de scurt.

Am terminat si eu jocul, pe Xbox 360, n-am avut niciun fel de problema tehnica dar m-am plictisit si enervat din alte motive:

- O cutie de chibrituri cu numele cuiva pe ea inseamna ca persoana respectiva frecventeaza clubul ala DOAR daca are cateva paie lipsa. Daca gasesti o cutie de chibrituri fara paie lipsa inseamna ca e un indiciu irelevant.
- Street crimes sunt aiurea rau. Am condus 7 minute sa ajung la un street crime ca sa il fac intr-un minut in timp ce am tinut apasat pe RT si inainte. Atat!
- Povestea o fi ea interesanta, dar nu prea. In locul cutscene-urilor din razboi as fi preferat ceva care sa ii ofere un background emotional mai mare lui Cole. Practic, in momentul in care
nu mi-a starnit nicio emotie pentru ca era un personaj de care n-am avut cum sa ma agat.
- Ma enerveaza diferentiera stupida care se face in unele situatii intre Doubt si Lie. In momentul in care iti apare posibilitatea sa raspunzi e clar ca minte, doar ca mai departe dialogul merge intr-o cu totul alta directie decat ceea ce credeai tu ca va intreba Cole.