60GB PS3 (160GB acum) luata la lansare pe 23 martie 2007. am avut citeva freezuri in primele jocuri (resistance comes to mind) dar nimic grav. de atunci merge ca unsa.

in materie de xbox 360 sunt la a treia, nu pentru ca celelalte ar fi rrodat, ci pentru ca le-am vindut la scurt timp dupa ce le-am luat. primu xbox 360 a fost cumparat exclusiv pentru Gears of War pe care l-am terminat intr-o zi (dupa care evident am vindut consola). la vreo 7-8 luni dupa am luat un Elite din UK pe care nu l-am tinut mai mult de 3 luni (fiind fff dezamagit de griul care ar fi trebuit sa fie negru si de faptul ca, la vremea respectiva, nu aveam cu ce sa umplu cei 120GB). fix de un an am un bundle premium 20GB cu CoD4 luat de la gameshop. merge perfect. am trecut la 60GB intre timp.

PSP slim - iulie 2008. merge perfect.

sfatul meu, pe linga cel postat de weriwulf, ar fi sa tineti intotdeauna consolele bine aerisite si daca se poate pe orizontala. nu stiu exact daca pozitia conteaza insa eu nu am avut probleme cu nici o consola pusa asa. in plus, daca mai aveti si un animal de casa, probabilitatea ca respectivul/respectiva sa se dea la consola e mai mica.