Single post: Probleme Site?
-
Admin

Originally Posted by
MonkY
OK. De-acum inainte este optional sa pui si acele comments... desi ele nu strica in sine

Originally Posted by
paunstefan
In profil, la About Me, cand vrei sa modifici ceva nu prea se vad butoanele pentru ca sunt gri inchis.
Si vad ca si cand vrei sa pui un attachment nu se vad butoanele cand dai Add Files, pentru ca si scrisul si fundalul sunt aceeasi culoare. ( la asta nu am mai facut poza)
Fixed!
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

Originally Posted by
AlanPoe
Ma "lipesc" si eu de postul lui paunstefan: tot la profil, daca este selectat "dark style" textele din stanga (nume utilizator, send message, send email) sunt de culoare albastra iar custom title-ul este rosu. Daca selectezi "light style" pagina de profil ramane tot "dark" ca si tema, dar fonturile sunt si ele intunecate (cum am scris
aici)
Din cate stiu reparasem asta. Acum daca mergi in Profile tot asa se vede (pe dark style ma refer)? Da si un CTRL+F5 de siguranta... sau empty cache.
Pe light style la mine apare ok... posteaza un screenshot te rog sa vad exact care este problema. Thx.
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

Originally Posted by
Mircea
Am mai gasit probleme de afisare la statistici...
Ne poti spune si ce probleme ai gasit?