Single post: Clubul PlayStation 3
-
06-06-2011 11:38 #14189 SP
Senior Member
Salut. De o saptamana am luat si eu Pes 2011. Toate bune si frumoase dar nu ma lasa sa joc multiplayer. Singurul mod disponibil e quick match. Motivul: nu am porturile dechise, DMZ, Port Forward, Port Mapping, etc etc.
Am un router Linksys wrt54gh parca, ieftin, simplu si stabil. Stie DMZ, Port Forwarding, dar cu toate astea Playstation-ul nu merge in PES online.
Am nat Type 2, sa ma corecteze cineva, Nat 1 am doar daca il pun direct la priza de net?
Orice alt joc merge in multiplayer.
Am deschis manual portul 3658 care e setat implicit la PES in router, am alocat IP fix PS3-ului, am cumparat si cablu ca sa nu mai fie wireless conexiunea, am schimbat si din joc porturile pe Auto si tot degeaba. Primesc aceeasi eroare. Ma enerveaza pt ca sunt chiar incantat de joc si as dori sa ma joc si cu prietenii, nu doar contra AI.
You cannot play this mode due to restrictions placed on your conection by the Networking Devices you are using. You can only play 1 VS 1 (Ranked Match) in Quick Match. This issue may be solved by connecting your hardware directly to the internet or by configuring your networking device such as your router. Apply DMZ, Port Mapping, NAT Table Configurations and other router settings to your PS3 system. Individual hardware systems may use unique terminology.
nu as schimba router-ul pt ca imi place mult, am rezolvat problemele de deconectare cu RDS cu el.
Am incercat sa pun IP fix, apoi sa dechid DMZ pe ip-ul fix alocat, tot degeaba. Firewall la Router inchis.
Am pus si cablu la PS3, tot asa.
Am incercat si cu DMZ si cu port forward, port triggering, port range forward si tot asa.
Mai ramane sa incerc sa pun direct la internet PS3, sa se conecteze prin PPOE., dar raman fara net in casa. Ati mai intampinat problema asta? Multumesc