Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cerere anti bisnita
-
Mad Collector
E foarte complicat sa luam o decizie in sensul asta - pentru ca am scapa din mana foarte multe lucuri de ex:
- discutiile care implica bani pot escala foarte usor la atacuri (sau pe cealalta parte la trollisme) - pentru ca un vazator nu poate sti care e pretul minim, el poate vrea sa vanda cu un anumit pret (sa zicem X) presupunem ca cere X+10 % (pentru o eventuala negociere) si i se ofera Y (care este X-80%) deoarece produsul lui se poate cumpara de pe un site la "oferta" pe o perioada "limitata" - automat userii interesati vor evita sellerul (considerandu'l bandit/bisnitar etc) - si ajungem la o utopie, practic fiecare user ar trebui sa fie un fel de mini "baza de date" cu preturi si "oferte"
De aceea am creeat threaduri dedicate unde se poate discuta despre pret (si anume pretul cel mai mic) si am decis ca pe sectiunea vanzare sa se discute doar despre afacerea respectiva - si sa se poata da REPORT doar in caz ca pretul il excede pe cel de magazin (indiferend care a fost pretul de achizitie - asta conteaza enorm de putin)
In felul acesta am multumit si capra si varza -
Sincer sa fiu eu as fi de acord cu regula propusa de tine, dar la orice iesire in decor ar curge cu banuri care nu ajuta cu nimic comunitatea.
Cea mai buna regula (pe care am propus'o chiar eu) - fara sectiune vanzari - sau cu o sectiune personala la fiecare user in parte (unde sa nu mai fie necesar promoarea prin UP, sau metode de marketing agresiv - gen fonturi uriase, culori stridente, slogane .. etc) Fiecare user are propirul "e-shop" unde isi vinde cele 2-3-100 jocuri si gata. Astfel am diferentia foarte usor userii care se ocupa 99 % din timp cu asa ceva (ei nu vor mai avea posturi pe forum ci doar sectiune bazar si feedback) si vom stii cine este un user care isi vinde din colectie si cine este reseller