Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Action Figures Series: Catalog

1. #1 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar

Action Figures Series: Catalog

M-am gandit ca nu ar strica sa avem si o mica evidenta in materie de Action Figures, asa ca am sa incep eu primul:

P.S. O singura rugaminte insa, atasati doar pozele ce contin seriile integrale (lansate deja), sau cele care sunt in curs de aparitie.

Multumesc anticipat

StarCraft II : Premium Series 1

Jim Raynor - 7.5 inch PVC Statue
    Zeratul - 10 inch PVC Statue

Producator: DC Unlimited
    Data lansarii: 28.09.2011

StarCraft II : Premium Series 2

Tychus Findlay - 9 inch PVC Statue
    Kerrigan aka Queen of Blades - 9 inch PVC Statue

Producator: DC Unlimited
    Data lansarii: 21.12.2011

Sursa: StarCraft Premium Series 1 Action Figure Set Pre-Orders | Blizzplanet.com
    Attached Images Attached Images starcraft-ii-premium-series-1-7.5-inch-pvc-statue-jim-raynor.jpg starcraft-ii-premium-series-1-10-inch-pvc-statue-zeratul.jpg starcraft-ii-premium-series-2-9-inch-pvc-statue-tychus.jpg starcraft-ii-premium-series-2-9-inch-pvc-statue-kerrigan.jpg