Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
09-06-2011 22:16 #10442 SP
Junior Member
Am instalat programul ORB , dar sincer nu reusesc sa redau pe Xbox vreo transmisiune de pe internet. Eu vreau sa copii un URL si sa il introduc undeva in ORB. Din cate am citit redarea de la PC pe LCD prin Xbox se poate face DOAR daca am un Tuner TV( si nu il am). Revin cu intrebarea: Pot introduce un URL in ORB( sau oricare alt program) si viziona pe LCD prin Xbox? Daca da v arog un mic tutorial. Si inca ceva, s-a reusit sa se faca vreun program de navigare pt Xbox, sau macar cu streaming de pe PC?
Multumesc
P.S
1) Am vazut ca Windows Media Center are un TAB Online Media. Dar pe Xbox-ul meu nu il gasesc si nici pe PC. Se poate instala cumva sau imi bat capul degeaba?
2)De ce imi da eroare cand rulez un mkv cu PS3 Media Server , iar cu Tversity merge ?
Multumesc