Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3
-
10-06-2011 15:20 #1082 SP
Senior Member
alex1986sho - tu ai deja 3 manse pierdute la masa verde, cei drept nu pt nejucare ci pt neresepectarea regulamentului in privinta alegerii echipelor. dc mai pierzi si meciurile cu MVP ANY la masa verde, sry dar te elimin din campionat chit ca e ultimul meci. eu cred ca un telefon dat lui mvp ca sa stabiliti in principiu o ora de jucare ar fi mult mai indicat.
mai am o remarca de facut dar o trec aici separat pt ca n-o fac doar pt tine ci si pt restul. ai zis "incerc sa intru pe PSN si daca voi da de MVP ANY... norocul meu". din pacate multi sezonul asta au mers pe ideea asta, hai sa asteptam deadline-ul poate nu intra ala pe psn si castig la masa verde. ar mai fi o explicatie: unii sunt prea jmekeri ca sa isi caute adversarii si asteapta sa fie ei contactati. faptul ca scrieti pe forum "xulescule cauta-ma" nu e suficient. xslvry a avut dreptate sa se revolte cand a zis ca mai toti asteapta sa fie contactati. de sezonul viitor chestia cu intalnitul pe psn intre 22:00 si 22:15 va fi doar o solutie de avarie la care nu va mai putea apela nimeni mai mult de 2-3 ori sau pa. aceasta remarca e valabila pt cei care isi lasa incontinuu meciurile pe ultima zi si nu isi cauta adversarii, rog sa nu se simta vizati cei care isi contacteaza cu succes partenerii din timp (metoda chiar nu ma intereseaza).
De jucat pana vineri 10.6.2011 ora 23:00
Liga B
agentu407 - cisse
roseven - wackorine
alex1986sho - MVP-ANY
De jucat pana sambata 11.6.2011 ora 23:00
Cupa semifinale
Spike - maghear