NU, Multiplayer-ul e absolut GENIAL DE ORIGINAL faptul ca arata identic cu COD +100 + 50 Headshot Wooi'm in MW2 [nu, nu iubesc numai COD , iubesc in general "you know" chestii originale...(Killzone 2, MW2)] aaa da oare de ce au trebuit sa scoata posibilitatea de a asculta muzica din meniul PS3-ului in timp ce joci multiplayer , sau voi habar nu aveti ca exista ? eu cred ca pt grafica ai super spalacita mai exact acelasi motor grafic al KZ2-ului care asa trebuie sa fie fiecare joc [ SA ARATE CAT MAI FRUMOS SA NU CARE CUMVA SA FIE ORIGINAL CA NA E FACUT PT COPII DE 5 ANI >>> PEGI 18
RATED M FOR MATURE YEEEAH RIIIGHT ]
si da , eu cumpar jocuri si pt Singleplayer

i'm in MW2 [nu, nu iubesc numai COD , iubesc in general "you know" chestii originale...(Killzone 2, MW2)] aaa da oare de ce au trebuit sa scoata posibilitatea de a asculta muzica din meniul PS3-ului in timp ce joci multiplayer , sau voi habar nu aveti ca exista ? eu cred ca pt grafica ai super spalacita mai exact acelasi motor grafic al KZ2-ului care asa trebuie sa fie fiecare joc [ SA ARATE CAT MAI FRUMOS SA NU CARE CUMVA SA FIE ORIGINAL CA NA E FACUT PT COPII DE 5 ANI >>> PEGI 18
RATED M FOR MATURE YEEEAH RIIIGHT ]