Single post: Cele mai proaste jocuri pentru console. Ce jocuri nu va plac?
-
Member
Hiba aia poate sa te dezguste atat de tare cat sa te faca sa nu mai joci. Stau si ma uit la joc si el la mine, ca nu-l mai joc. And the point is? Si, da majoritatea jocurilor facute dupa film si invers sunt proaste. La killzone 3 inca n-am ajuns, mai am un pic la 2. Campania single player conteaza. Chiar daca are MP si grafica foarte bune, reprezinta un joc prost pt BLAUPUNKT deoarece in SP e gol, foara continut, fara o poveste solida la baza si asta conteaza pt el!
On toopic: mai adaug seria GTA (open world, ma plimb de nebun si fac ce vreau dau in cap la lume, fur masini, bat impusc si ma alearga politia BRAINLESS).
@ Mortal Kombat:
Din punct de vedere grafic, jocul arata foarte bine, dar gamplay-ul este la pamant. Debalansare grava intre caractere, OP la greu. Cred ca a fost facut de koreeni. Legat de online nu mai vb, lag, disconect, spameri la greu. Ati incercat sa-l jucati cu un controller de Xbox ?? E o gluma proasta pad-ul ala. da-i in spate si caracterul sare
(Btw, eu l-am jucat pe PS3) Nu mai vreau sa aud de MK, poa' sa mi-l dea si gratis US KE!