AndyZ, MK-ul e chiar fiasco. Citeste ultimile pagini de pe thread-ul dedicat sa vezi si parerea unora cu ceva skillz (bine, nu stiu cat de relevant e asta). Am si poster si tricou si mi-am cumparat si kollectors. Asadar, iti dai seama (sau poate nu) ca mi-a placut jocul. Dar cand am realizat cate hibe are, am stat si am analizat ce motive am sa-l joc = 0. Nu ma mai atrage, deoarece debalansarea dintre clase (vezi OP ex Ermac, Kratos, Sang, Shiva, Smoke) cat si disconnect de pe server, lag (nu e de la mine!) si alte cateva chestii omoara distractia, iar daca nu mai e fun, nu mai e nimic. Spun aceste lucruri cu parere de rau, pt ca sunt multe jocuri cu pontential, dar o dau in bara pe undeva. Nu, nu ma astept la jocul perfect (stiu ca n-o sa apuc sa-l joc), dar la un momendat ti se ia. Eu nu ma refer la gusturi, aia e cu totul alta treaba sa nu te atraga un joc, ci la mecanismul defect. Cheers
PPS: GTA 4 chiar e prost. De ce? Desi ambele sunt open world, daca in AC de ex joci RP, in GTA esti o banala maimuta care se plimba de colo colo care da in cap si fura masini (da, aici poti spune ca e
vb de gusturi). WTF? N-are nici un scop. Mafia ii da super clasa. IMHO.