Cineva a remarcat foarte bine ca cei de la Nintendo sau cam codit sa aduca in fata console propriuzisa in timpul conferintei E3 si au dat in sus si in jos cu controllerul cel prea minunat. Cred ca Wii U nu are stabilita 100% arhitectura hardwear si cei de la Nintendo stau in espectatica, caci pana la lansarea propriuzisa mai e mult si 'se-ntampla lucruri'.
Sau codit pt. ca ar fi urmat logic sa vorbeasca despre ea si implicit sa ofere amanunte, ce face, ce poate.
Un lucru de loc de neglijat ar fi scaderea preturilor, peste un an, la componentele hardwear si poate se hotarasc sa ridice stacheta.

Intr-un an de zile pot avea loc miscari de trupe, ca sa le numim asa, a celor de la Microsoft si Sony...sau altii, de ce nu. Acestia daca se hotarasc ca in 2012 sa lanseze, am zis sa lanseze nu sa anunte, o noua consola cred ca Nintedo isi rezerva dreptul sa mai faca schimbarile care se impun pt. a nu ramana DIN NOU in urma celorlati. Hmm, desi actualul Wii e departe de fota hardwear a lui x360 sau PS3 nu i-a impedicat pe cei de la Nintendo sa aibe vanzari record. Deci nici acest aspect nu aduce lumina asupra secretomaniei lor.

Speculam si noi ca n-avem tereaba...

Edit:
Astia de la Crytek se pare ca au luat in colimatoriu consola WII U si vor sa-i tranteasca un CryEngine 3.
CryEngine confirmed for Wii U News - Wii U - Page 1 | Eurogamer.net