Single post: Tigara electronica
-
Admin
O sa rog pe noii veniti sa citeasca regulamentul Console Games, in special partea legata de reclame (mascate sau nu). Pentru cei care doresc sa impartaseasca informatii despre etigari, o pot face direct aici pe thread, fara linkuri la site-uri unde se vand la preturi penibile (a se citi "de 2-3 ori mai scumpe decat ar trebui"). Nu incurajam bisnita iar de reclame gratuite suntem satui. Multumim pentru intelegere.
alexoiuy si Joyradu: au fost prezentate diverse surse in thread. Surse "serioase" si ieftine in Romania nu sunt. Din mai multe motive. In primul rand, toti cei care aduc ieftin vand instant totul dupa care asteapta iarasi 3-4 saptamani container din China. In al doilea rand, asa zisii importatori prefera sa nu se chinuie prea mult cu importurile si sa cumpere direct toate stocurile persoanelor respective. Normal ca le iau si le revand la preturi exorbitante. Pentru cei care nu vreti sa va riscati si nu puteti astepta sa vina din China, va recomand sa cautati pe site-uri din UK... sunt zeci/sute de astfel de site-uri, iar de obicei din momentul comenzii pana la livrare vorbim de maxim o saptamana. Apoi il aveti si pe Robertdinu (vedeti pe aria de Publicitate)... metode sunt, doar ca trebuie sa va puneti un pic mintea la contributie si sa ignorati "speculantii" de care vorbeam. (Un mic exemplu: eu tocmai am gasit modelul super la cineva la pretul de 420 RON, doar pentru motivul ca era neagra - acelasi kit l-am achizitionat pentru niste amici la 190 RON)
P.S. Si cand va cumparati kituri, nu va zgarciti si luati si consumabile pe langa cartuse. Consumabile gen acumulatori si atomizatoare sau incarcatoare... e totusi marfa chinezeasca (si chiar daca n-ar fi, tot sunt consumbile). Bafta !